Ansa Photography

Cormorant

This cormorant found it better to fly away just after this shot in the harbour of Väjern yesterday afternoon in the lovely sunset. I was shooting the sunset together with my great photofriend Syssy who is  a wonderful photographer. You can find her blog Syssys photo here as well as in my links-section to the right.

Cormorant - Storskarv

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

4 Kommentarer

 1. Syssy Jaktman 9 december, 2013

  Hahaha, och jag stod och fumlade med min kaamera, så typiskt mig 😉 Jag har inte ens kollat va jag fick för resultat, kanske borde göra det.

  Fantastiskt skön bild Du fick,. Du har ett så fint fotoöga Anki.
  Vafd kul att Du kom hit, det var verkligen en underbar eftermiddag. Och vilkern eftermiddag vi fick med det fantastiska ljuset och att det vara så stilla, helt överraskande stillhet.
  Vi får ses snart igen.
  Ha det gott min kära väön <3
  /Syssy

  • Anki 9 december, 2013 — Postförfattare

   Hehe… Det är därför jag oftast inte använder stativ för man blir lite begränsad och kan inte vara lika snabbt rörlig. Man måste planera mer. Jag planerar inte så ofta utan jag kör mer på känsla.

   Tack… jo jag har ett öga för något i alla fall och om sen andra tycker om det jag gör är det jätteroligt och en bonus. För jag mår bra av att få fotografera och uttrycka mig.

   Ja det var en härlig eftermiddag och ljuset var helt magiskt. Jag vill köra mer skymning och långa exponeringstider och experimentera mer. Det måste vi göra. Vi bor ju inte såå långt ifrån varandra ändå… 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Ansa Photography

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: