Ansa Photography

Havets hus 2019

I helgen (12/10) gjorde jag mitt första besök på Havets Hus efter ombyggnationen. Allt är inte färdigt men det var ändå ett trevligt besök. Jag hade tur att det var matning i några av akvarierna så att jag fick se fiskarna lite upplivade och den blå hummern kom fram för att norpa åt sig lite mat. Här kommer några bilder och är det någon som kan artbestämma de som jag inte själv kom på namnet på tar jag tacksamt emot er hjälp.

Havskatt
Havskatt

Plattfisk (?)
Plattfisk (okänd för mig)

Sjöstjärna
Sjöstjärna

Plattfisk (?) och blå hummer
Plattfisk (okänd för mig) och blå hummer

Knaggrocka
Knaggrocka

Knaggrocka
Knaggrocka

Eremitkräfta
Eremitkräfta

Havskatt
Havskatt

Småfläckig rödhaj
Småfläckig rödhaj

Plattfisk (?)
Plattfisk (okänd för mig)

Vill du köpa någon av mina bilder? (digital eller utskriven)
Ta kontakt med mig här och vi kommer överens om något som gör oss båda glada.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Ansa Photography

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: