Ansa Photography

Havets Hus III

Havets Hus är sannerligen ett fantastiskt ställe att fotografera på. I lördags (14/12) tog jag de här fyra bilderna bland många andra… Som vanligt har jag inte namn på alla arter och där har jag istället försökt att hitta på några talande namn. Vet du arten får du gärna höra av dig till mig 🙂

"Pudervippa"
”Pudervippa”

***

"Virvlande armar"
”Virvlande armar”

***

"Vajande blad"
”Vajande blad”

***

Bägarkorall
Bägarkorall

Vill du köpa någon av mina bilder? (digital eller utskriven)
Ta kontakt med mig här och vi kommer överens om något som gör oss båda glada.

Nästa Inlägg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Ansa Photography

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: